49 de misiuni pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală în ultimele 24 de ore în Maramureș
În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 49 de misiuni.
Cele 58 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate.
În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 207 teste RT- PCR, respectiv 300 teste rapide/antigen. Detalii referitoare la rata de incidență se pot vizualiza aici:https://mm.prefectura.mai.gov.ro/…/incidenta-2-ianuarie…
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.