40 de români se pot angaja într-un hotel din Dubai. Ce posturi sunt disponibile

40 de români se pot angaja într-un hotel din Dubai. Ce posturi sunt disponibile

Reprezentanţii ansamblului hotelier de cinci stele Jumeirah Emirates Towers, aflat în centrul de afaceri al oraşului Dubai, vor să angajeze 40 de români pe posturi de chelner, barman, cameristă şi asistent relaţii cu clienţii.
Persoanele interesate de un astfel de loc de muncă trebuie să cunoască limba engleză, la nivel avansat, şi să aibă o experienţă de lucru de minim un an într-un hotel de 4 sau 5 stele. Depunerea CV-ului se poate face în luna iulie la compania Lalsat International, specializată în servicii de recrutare pentru piaţa Emiratelor Arabe Unite, scrie gandul.info.
Angajaţii vor beneficia de viză, permis de muncă, transport gratuit, cazare, masă, salariu competitiv, bonusuri trimestriale, asigurare medicală, training, vacanţă plătită de 30 de zile, bilet de avion o dată la doi ani şi posibilitate de promovare.
Hotelul Jumeirah Emirates Towers are o înălţime de 309 metri şi ocupă locul 29 în topul celor mai înalte clădiri din lume. El are 400 de camere de lux şi este deţinut de acelaşi proprietar ca şi cunoscutul hotel Burj Al Arab.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.