De pe Aeroportul „Maramureș” din Baia Mare spre Londra, Milano și Paris
În urma aprobării schemei de ajutor de stat de către Comisia Europeană, compania aeriană HiSky Europe va inaugura trei noi zboruri regulate de pe Aeroportul Maramureș spre Milano, Londra și Paris, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână spre și dinspre Aeroportul Internațional Maramureș.
Cursele Baia Mare – Bergamo (Milano – Italia) și Baia Mare – Stansted (Londra – Anglia) vor fi operate începând cu data de 17 decembrie 2021, iar cursa Baia Mare – Beauvais (Paris – Franța) va fi operată începând cu 8 aprilie 2022.
Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș a declarat pe acest subiet: “Zborurile externe regulate de pe Aeroportul Internațional Maramureș reprezintă rezultatul eforturilor pe care le-am depus la Consiliul Județean în vederea atragerii unor companii aeriene. Aceste zboruri externe, mult așteptate de maramureșeni, reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea turismului și a economiei județului nostru. Vom continua eforturile pentru dezvoltarea aeroportului cu noi curse internaționale și construcția unui nou terminal de pasageri.”
De pe Aeroportul Maramureș au decolat în ultimii ani doar zboruri charter către Egipt și Turcia, fără să existe curse low-cost internaționale

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.