28 de acțiuni ale ISU

În perioada 2 – 11 noiembrie,  personalul subunităților ISU Maramureș a efectuat 28 de acțiuni, din care 22 de intervenții, două exerciții, două recunoașteri, o deplasare fără intervenție, iar într-un caz echipajele au fost întoarse din drum.

Din totalul intervențiilor, două au fost la lichidarea incendiilor, 18 la alte situații de urgență și câte una la alte intervenții, respectiv asistența persoanelor.

În perioada analizată, specialiștii Inspecției de prevenire au efectuat 26 de controale în unități de producție și depozitare și în unități de  învățământ din județ. În aceeași perioadă, personalul Inspecției de prevenire a participat la nouă acțiuni comune, cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, respectiv ai Instituției Prefectului, pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, specialiștii Inspecției de prevenire au dat 153 de avertismente și 20 amenzi, în cuantum de 31.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.