27 baxuri cu ţigări confiscate in urma unei perchezitii domiciliare in Maramureş

27 baxuri cu ţigări confiscate in urma unei perchezitii domiciliare in Maramureş

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au mai descoperit 27 baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană cu ocazia continuării cercetărilor în cadrul acţiunii de amploare declanşată în data de 23 noiembrie a.c., pentru destructurarea unei grupări infracţionale axate pe contrabanda cu ţigări. In cursul zilei de 25 noiembrie a.c., în continuarea cercetărilor politistii de frontiera din cadrul IJPF Maramures, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au mai efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui suspect de pe raza localităţii Piatra, ocazie cu care au fost descoperite 13.250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 116.000 lei.
Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la contrabanda.
Reamintim ca in data de 23.11.2011, poliţiştii de frontieră maramureşeni, sub coordonarea  procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au procedat la efectuarea unui număr de 35 percheziţii, în diferite locaţii de pe raza judeţului, pentru destructurarea unui grup infracţional ce se ocupa cu contrabanda de ţigări.
Până în prezent au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 20.633 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 180.000 lei.
Procurorii D.I.I.CO.T. si politistii de frontiera delegati de catre acestia desfasoara activitati specifice in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infracţionale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.