VIDEO | Tot mai mulți sigheteni plătesc impozitele online

Se apropie data scadentă pentru plata impozitelor aferente primului semestru al anului 2019. Pentru a evita timpul pierdut stand  la cozi la casierie, tot mai mulți sigheteni aleg să plătească online.

Plata impozitului se poate face online pe pagina de internet a Primăriei Sighet sau în numerar și cu cardul bancar la casieria Direcției Venituri.

”Având în vedere posibilitățile de plată, un număr tot mai mare de persoane plătesc online impozitele având o creștere față de aceeași perioadă a anului trecut cu 30%, la plățile online. Este foarte îmbucurător, se plătesc din restanțe, se plătesc dările pentru anul current, e chiar bine că se poate plăti online”, a precizat Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet.

Termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale pentru primului semestru este 31 martie. Deoarece această dată cade într-o zi nelucrătoare, ultima zi de plată a impozitelor fără a se aplica penalități de întârziere va fi 1 aprilie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.