210 litri de alcool confiscaţi de poliţiştii de frontieră maramureşeni

210 litri de alcool confiscaţi de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit intr-un autoturism 210 litri alcool pentru care conducătorul acestuia nu a putut prezenta documente de provenienta.In cursul zilei de 27 noiembrie a.c., un autoturism condus de Dumitru P., de 51 ani, din localitatea Tirsolt, jud. Satu Mare, a fost oprit pentru control pe DN 18 de către un echipaj din cadrul I.J.P.F. Maramures – S.P.F. Vișeu de Sus.
         La controlul efectuat politistii de frontiera au constatat ca in autoturism se aflau 6 recipienti din plastic care contineau 210 litri alcool, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta. Conducătorul auto a declarat ca cei 210 litri de alcool îi aparţin şi intenţiona să ii comercializeze pe raza localităţii Vişeu de Sus.
 Susnumitului  i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit titlului VII, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete, 400 tigari foi de 3 grame, 200 tigari de foi mai mari de 3 grame, peste un kg tutun de fumat, bauturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool, peste 300 litri”, iar întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.