2 aprilie – Ziua Instituției Prefectului

Ziua Instituției Prefectului a fost sărbătorită pentru prima dată în 2019, zi instituită prin Legea nr. 348/2018.

Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș prin mesajul lui a subliniat importanța misiunii Instituției prefectului: ”Sărbătorim azi Ziua Instituției Prefectului, instituție care prin natura atribuțiilor sale, veghează la buna guvernare, la garantarea aplicării legii în administrația publică.
Pentru mine, această zi este un prilej să reafirm importanța misiunii Instituției Prefectului în armonizarea activității autorităților locale.
Traversăm o perioadă dificilă, într-un context geopolitic complicat în care rolul reprezentanților Guvernului în teritoriu este relevant, necesitând implicare, asumare și responsabilitate.
Instituția Prefectului Maramureș, prin oamenii săi dedicați și buni profesioniști a fost în prima linie atunci când s-a impus gestionarea unor situații care afectează grav viața oamenilor; fie că a fost vorba de situații de urgență, de pandemie sau de criza umanitară din Ucraina.
Un gând bun tuturor angajaților Instituției Prefectului Maramureș, cărora le doresc să rămână mereu aproape de oameni, să aibă parte de sănătate și zile bune!
La mulți ani!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.