175 de milioane de lei pentru dezvoltarea rețelelor de gaz din Maramureș

Zilele acestea, miniștrii liberali de la Dezvoltare și Energie, Adrian Ioan Veștea și respectiv  Sebastian Burduja, au semnat Ordinul cu lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, privind înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale în 33 de unități administrativ-teritoriale din Maramureș.

Este vorba de 175 de milioane de lei pentru rețelele de gaz din: Ardusat, Ariniș, Asuaju de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Băița de sub Codru, Bârsana, Băsești, Bogdan Vodă, Botiza, Câmpulung la Tisa, Cernești, Cicârlău, Coaș, Copalnic-Mănăștur, Cupșeni, Dragomirești, Giulești, Ieud, Moisei, Oncești, Recea, Rona de Jos, Săcel, Săliștea de Sus, Satulung, Șișești, Șomcuta Mare, Strâmtura, Târgu Lăpuș, Tăuții-Măgherăuș, Ulmeni, Vișeu de Jos.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat de guvernul PNL, iar investițiile pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale sunt vitale pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor.

Miniștrii liberali susțin proiectele de dezvoltare a Maramureșului, iar acest lucru este demonstrat încă o dată prin aprobarea finanțării a acestor proiecte extrem de importante pentru județul nostru și pentru bunăstarea maramureșenilor.

Mulțumesc primarilor care au depus spre finanțare proiecte pentru această categorie de investiții și îi felicit, totodată, pentru implicarea în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. Vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în implementarea proiectelor!” – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Mǎ bucur că miniștrii liberali susțin proiectele de dezvoltare a Maramureșului, proiecte care cresc calitatea vieții în județul nostru.

Împreună cu primarii care au depus spre finanțare proiecte pentru această categorie de investiții, dezvoltăm comunitățile locale și creștem bunăstarea maramureșenilor”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.