1200 de bilete de tratament pentru bugetari

1200 de bilete de tratament pentru bugetari

 Bugetarii vor putea beneficia de bilete de tratament. Un  numar de 1.200 de tichete vor fi repartizate prin Casa Judeteana de Pensii Maramures, institutiilor publice din judet. Prima serie de distribuire a biletelor va incepe in data 7 iulie.
 Angajatii statului vor scoate din buzunare pentru un sejur de sase zile intre 300 si 500 de lei, iar cei cu un venit lunar mai mic decat salariul mediu pe economie, achita doar jumatate din cuantumul acestora.
 Pentru a achita doar jumatate din valoarea biletului  persoana  trebuie sa fie asigurata, iar salariul acesteia sa fie mai mic decat salariul mediu. Copiii acestor persoane vor beneficia, la randul lor, de jumatate din jumatatea cuantumului biletelui. Vor avea dreptul si sotul sau sotia la un bilet de odihna, cu achitarea contributiei intregi, pentru cei care nu lucreaza in institutiile publice. Daniela Vasile, Purtător de Cuvânt Casa Judeţeană de Pensii Maramureş, ne-a declarat ca biletele de odihna care le revin bugetarilor sunt pentru statiunile de pe litoral, cele de pe Valea Oltului si la Baile Herculane, Covasna, Baile Felix sau Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.