VIDEO | 119 cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore

119 cazuri noi de infectare cu coronavirus în România. Este cel mai mic număr din ultimele două luni raportat de Grupul de Comunicare Straegică. Totodată, până acum, 1279 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

Până astăzi  în România au fost confirmate 19.517 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate. La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 448.813 de teste.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Maramureș, în sistem integrat, 54 de misiuni. Cele 71 de efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru depistarea și identificarea persoanelor care se sustrag măsurii de izolare la domiciliu, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. S-a procedat la verificarea a peste 1500 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 429 de maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.