114 absenți la proba la alegere a profilului și a specializării de la bacalaureat

La proba la alegere a profilului și a specializării, desfășurată astăzi, 28 iunie, în cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2023), în județul Maramureș au participat 3090 de candidați, iar 114 au absentat. Nu au fost candidați eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Probele scrise din această sesiune se încheie joi, 29 iunie, cu examenul la limba și literatura maternă, destinat elevilor de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale.

Afișarea rezultatelor inițiale (în centrele de examen și online) va avea loc în data de 3 iulie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip, în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Afișarea rezultatelor finale este programată în data de 7 iulie (în centrele de examen și online).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.