ZILE LIBERE: Instituțiile din municipiul Sighetu Marmației vor avea program special în perioada sărbătorilor pascale

ZILE LIBERE: Instituțiile din municipiul Sighetu Marmației vor avea program special în perioada sărbătorilor pascale
Pe perioada sărbătorilor, instituțiile din Sighetu Marmțaiei vor avea program special. Direcţia de Venituri din cadrul Primăriei Sighet și societatea care se ocupă cu distribuția gazului au informat cetățenii asupra programului după care vor funcționa în aceste zile.
La Direcția Venituri s-au putut achita taxe, impozite, amenzi și s-au eliberat documente până astăzi la ora 10:00. Luni 17 aprilie, a doua zi de Paști, va fi închis, iar  programul normal de lucru va fi reluat începând de marți, 18 aprilie. De astăzi și până în 19 aprilie și societatea de furnizare a gazelor din Sighetu Marmației va avea program special, însă o echipă de intervenții va fi pregătită să intervină în cazul în care se impune acest lucru.
 “Programul instituției noastre în perioada următoare este urmatorul: sunt zile nelucrătoare începând cu data de 15 și până în data de 19 aprilie la ora 07:30 dar societatea este pregătită cu o echipă de intervenții, dispecerat care răspunde la orice solicitare a consumatorilor noștri din localitate. În aceatsă perioadă rugăm toți consumatorii să respecte instrucțiunile de utilizare a gazului înmânate fie la punerea în funcțiune fie cu ocazia verificărilor sau revizilor”, a precizat Viorel Timoce, directorul societății de distribuție a gazului.
Pentru informații și orice tip de sesizări, clienții pot apela gratuit, la orice oră, la 0800 800 581, sau la numărul de telefon cu tarif normal 0262 310000. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.