WEEKEND DE FOC: Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină la 7 situaţii de urgenţă

WEEKEND DE FOC: Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină la 7 situaţii de urgenţă

 În perioada 26.02.-28.02.2016, pompierii maramureșeni au intervenit la 7 situații de urgență. Vineri 26.02., în Rona de Sus pompierii Detașametului Sighetu Marmației au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un mijloc de transport marfă. În urma incendiului, a ars circa 70% din autoutilitară. Tot vineri, echipa pirotehnică a inspectoratului s-a deplasat în municipiul Sighetu Marmației pentru a ridica o grenadă defensivă de pe strada Lazu Șesului. Pompierii Gărzii de intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Sâmbătă, în Baia Mare, pe bulevardul Republicii a fost semnalat un incendiu la un coș de fum. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. 
Duminică, în localitatea Gârdani, pompierii Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus 180 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei. Pentru lichidarea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din localitate. La solictarea polițiștilor, pompierii sigheteni au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din râul Tisa.
Astăzi, prin numărul unic pentru urgențe 112, a fost anunțat un incendiu la podul unei case, în localitatea Tulgheș. Spre locul intervenției s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare. Focul a distrus în totalitate acoperișul din lemn, circa 400 metri pătrați, mobilier divers, aparatură electrocasnică și diverse documente.
Pesonalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit, în perioada 26.02.-28.02.2016, la 40 de urgențe medicale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.