Vicepreședintele AVAS, Cornelia Negruț pregătește aniversarea a 20 de ani de privatizare la AVAS

Vicepreședintele AVAS, Cornelia Negruț pregătește aniversarea a 20 de ani de privatizare la AVAS

Cornelia Negruț, vicepreședinte al Autorității de Valorificare a Activelor Statului și președinte al Partidului Conservator Maramureș a declarat că joi, 8 noiembrie, la AVAS va avea loc un simpozion pentru aniversarea a 20 de ani de privatizare.

”Suntem prinși în proiecte și pregătiri amănunțite, pentru a putea să prezentăm activitatea instituției în ultimii 20 de ani. Printr-o hotărâre de Guvern s-a decis acordarea de ajutoare sociale pentru salariații Oltchim, însă un alt proiect important care îl avem pe rol, se referă la privatizarea Ford pe care dorim s-o încheiem până la sfârșitul anului 2012. Totodată se lucrează la privatizarea a foarte multe societăți, deci la AVAS este o muncă continuă” a conchis Cornelia Negruț, vicepreședintele AVAS.

Președintele Partidului Conservator Maramureș este și candidat al USL în colegiul 6 de deputați, zona Sighet. Referindu-se la colegiul pentru care a fost nominalizată, Cornelia Negruț a precizat că, în ultimele săptămâni a făcut numeroase vizite în teritoriu. ”Chiar săptămâna trecută am vizitat piața agroalimentară din Sighetu Marmației și pot să vă spun că am rămas impresioantă de ceea ce am văzut. Totul este curat și modernizat. Se pune accent pe marfa autohtonă, iar comercianții își vând produsele într-un mod decent. Sper ca și Piața din Baia Mare să arate așa, cât mai curând”, a precizat candidatul USL pentru colegiul 6 de deputați. Cornelia Negruț a amintit faptul că președintele național al PC și copreședinte al USL, Daniel Constantin, care este și ministru al Agriculturii pune foarte mare accent pe produsele autohtone.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.