Un tânăr care a "împrumutat" un autobuz, pe o distanţă de 10 km, s-a ales cu dosar penal

Un tânăr care a "împrumutat" un autobuz, pe o distanţă de 10 km, s-a ales cu dosar penal

Gluma unui tanar de 18 ani care a furat un autobuz la sfarsitul saptamanii trecute din localitatea Mara nu a trecut nepedepsita si  neobservata de oamenii legii. Scurta cursa de 10 km cu autobuzul l-a costat pe tanar un  dosar penal.  In momentul de fata, teribilistul este internat in spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.
Secţia de Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată prin Serviciul unic apeluri urgenţe, 112, vineri, 28 septembrie, ora 06,00, despre faptul că, un autobuz, care a fost parcat în localitatea Mara, a fost sustras şi  abandonat în localitatea Giuleşti.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţiştii care au constatat următoarele: în data de 27 septembrie, între orele 22,00-24,00 persoane necunoscute au pătruns în interiorul autobusului (ce aparţine unei societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei) şi folosind cheia de contact, care s-a aflat în interior, a pornit autobusul şi s-a deplasat cu acesta, pe o distanţă de 10 km, până în localitatea Giuleşti, după care a fost abandonat în afara părţii carosabile. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un suspect, un tânăr de 18 ani, din localitatea Cenad, judeţul Timiş (care a recunoscut fapta comisă). Acesta a fost internat în spital, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.  Potrivit unor statistici existente la Inspectoratul Judetean de Politie Maramures de la inceputul anului si pana in prezent pe raza judeţului au fost semnalate oamenilor legii un număr de 2684 de furturi.451 dintre acestea au fost furturi din locuinţe, respectiv 329 furturi din auto. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.