TV SIGHET: Paul Panait, invitatul emisiunii ”Maramureșul Azi”

TV SIGHET: Paul Panait, invitatul emisiunii ”Maramureșul Azi”

Băimăreanul Paul Panait, devenit cunoscut pentru că a făcut parte din trupa "Gaz pe foc", apare la TV Sighet într-un interviu realizat de Gheorghe Paul Szaniszlo în cadrul emisiunii ”Maramureșul Azi”, difuzată azi, de la ora 19:00.
Cântăreţul are 38 de ani, e un bărbat căsătorit şi are o fetiţă. Paul Panait a intrat în trupa ”Gaz pe foc” în 1998 şi a cucerit succesul cu piesa "Adio", pe care a şi compus-o. A părăsit trupa în 2002 şi a mers pe o carieră solo. El şi-a continuat cariera în muzică şi lucrează în prezent la un album. Artistul va vorbi despre cariera sa, planuri de viitor, experiența trăită în Canada, dar și despre ce se întâmplă pe scena muzicii contemporane românești, dar și internaționale. 
Mie mi-a demonstrat viața că pot să fac treabă bună și în Baia Mare, oriunde aș fi, pentru că am idei, și de piese și de concept. Dacă de exemplu văd un artist eu îi spun c ear trebui să cânte, cum ar trebui să se îmbrace, la fel și cu trupele de fete și de băieți. De-a lungul timpului m-am ocupat mai mult de alții, vreau să construiesc un pic imaginea mea, poate împreună cu TV Sighet vom descoperi noi talentent, oameni care să cânte, să danseze”, spune la un moment artistul invitat în studioul TV Sighet.
Nu ratați emisiunea ”Maramureșul Azi”, alături de ivitatul serii, artistul băimărean Paul Panait, difuzatăla TV Sighet azi, de la ora 19:00 și în reluare de la ora 22:00.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.