Ţigări de contrabandă confiscate la Bistra

Ţigări de contrabandă confiscate la Bistra

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au întocmit lucrare penală unei persoane pentru complicitate la contrabandă şi au ridicat în vederea confiscării 2.430 pachete ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse ilegal în ţară. În data de 23 septembrie  2012, în jurul orei 21.00, lucrători din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului au descoperit, pe timpul derulării misiunilor de supraveghere şi control, pe raza localităţii Bistra, 5 baxuri învelite în folie neagră.
          La 10 metri distanţă de colete, ascuns în vegetaţie, a fost depistat şi un bărbat, în persoana lui G.M. de 68 de ani, din comuna Bistra, care nu-şi putea justifica prezenţa în zonă. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.430 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 22.000 lei.
          Numitul M. Gheorghe este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.
          Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări pentru identificarea şi reţinerea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.