TESTE: Decesul cântăreţului George Michael: Poliţia respinge ipoteza unei crime

TESTE: Decesul cântăreţului George Michael: Poliţia respinge ipoteza unei crime

Poliţia din Thames Valley a făcut public un comunicat de presă în care afirmă că în cazul decesului superstarului George Michael nu există circumstanţe suspecte, deşi încă nu a fost stabilită cauza morţii. Totodată, poliţia britanică informează că testele toxicologice sunt în curs de finalizare.
 La finele lunii ianuarie, presa internaţională relata că funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice. Trupul neînsufleţit al superstarului nu ar fi fost ridicat de familie.

Purtătorii de cuvânt ai poliţiei din districtul Thames Valley au declarat în 30 decembrie 2016 că autopsia iniţială a superstarului s-a dovedit "neconcludentă" şi că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morţii lui George Michael. Decesul superstarului nu este, însă, investigat drept moarte suspectă de către autorităţi.

Poliţia a anunţat că a solicitat teste toxicologice amănunţite. Rezultatele încă nu au fost emise, informează presa britanică. Darren Salter, anchetator şef în districtul Oxfordshire, care se ocupă de cazurile de deces violent sau neaşteptat, nu a putut demara o anchetă asupra morţii superstarului. Trupul neînsufleţit al lui George Michael nu va putea fi ridicat de familie decât după finalizarea anchetei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.