Strâmtura: Incendiat de fiul vitreg

Strâmtura: Incendiat de fiul vitreg

Răsturnare de situaţie în cazul pacientului trimis de urgenţă vineri 21 septembrie, la Târgu Mureş. Incendiul de la locuinţa sa a fost declanşat intenţionat de către fiul său vitreg, în urma unor conflicte.
Vineri dimineaţa, în jurul orei 8:30, Ioan C., de 46 de ani, din localitatea Stâmtura, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Sighet, prezentând arsuri de gradul II şi III, pe o porţiune de 60% din suprafaţa corporală. În urma consultărilor, bărbatul a fost trimis cu elicopterul la Târgu Mureş, în vederea tratamentului. La acel moment, nu se ştia cauza incendiului de la locuinţa sa, însă acum, poliţiştii au descoperit că fiul său vitreg, Petru.C, de 22 ani, a fost cel care a dat foc imobilului. Scandalul a izbucnit după ce tatăl şi fiul vitreg consumase băuturi alcoolice.
 “În jurul orei 06:40, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Petru C. a luat din locuinţă un flacon cu benzină şi a împrăştiat conţinutul în dormitor, după care a aprins partea inflamabilă cu bricheta”, a declarat Tania Sobraneţ, purtător de cuvânt al I.P.J. Maramureş.
În urma incendiului, casa a cărui proprietar este victima, a ars în totalitate, iar bărbatul a suferit arsuri la nivelul măinilor, picioarelor şi spatelui. În această cauză, Poliţia efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.