STARE DE ALERTĂ: Incident la Stockholm cu cel puțin trei morți

STARE DE ALERTĂ: Incident la Stockholm cu cel puțin trei morți

 Cel puțin trei persoane persoane au murit și alte câteva au fost rănite vineri după ce un camion a intrat în mulțimea de pe o arteră comercială și apoi s-a izbit în vitrina unui magazin în centrul capitalei Suediei, Stockholm, a anunțat poliția, în timp ce premierul Stefan Löfven a spus că țara sa ‘a fost atacată’ și că totul indică faptul că este vorba de un ‘act de terorism’, transmite Reuters.

Poliția suedeză a anunțat că nu l-a arestat încă pe șoferul camionului care a intrat vineri în mulțimea de pe o arteră comercială din centrul capitalei Stockholm, dar a difuzat imagini de la camere de supraveghere cu bărbatul pe care îl caută, potrivit AFP.
"Nu avem contact" cu șoferul acestui camion, a declarat un responsabil cu ancheta, după care a arătat imagini cu un bărbat relativ tânăr purtând un hanorac negru, filmat de o cameră de supraveghere în proximitatea imediată a locului atentatului.
Poliția a mai precizat că nu a avut indicii privind iminența unui atac.
Cel puțin trei persoane au murit și alte câteva au fost rănite vineri după ce un camion a intrat în mulțimea de pe o arteră comercială și apoi s-a izbit în vitrina unui magazin în centrul capitalei Suediei, Stockholm, conform unui bilanț inițial al poliției, potrivit Reuters.
Ulterior, într-o conferință de presă, șeful poliției a precizat că nu poate confirma pentru moment niciun bilanț al morților și răniților. El a mai spus că poliția va face tot posibilul pentru a-i aduce pe vinovați în fața justiției. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.