VIDEO | Sprijin educațional pe bază de tichete sociale pe suport electronic, în valoare de 500 de lei/an școlar, pentru copiii din Bârsana

Conducerea Școlii Gimnaziale „Mircea Vulcănescu” din Bârsana informează părinții ai căror copii sunt școlarizați la unitatea de învățământ, în ciclurile preșcolar, primar și gimnazial, că potrvit Ordonanței de Urgență a Guvernului. nr. 133 din 7 august 2020, pot beneficia de sprijin educațional pe bază de tichete sociale pe suport electronic, în valoare de 500 de lei/an școlar.

Ca să îndeplinească conditiile de eligibilitate trebuie să aibă domiciliul stabil pe raza comunei Bârsana, venitul lunar net pe membru de familie pentru învățământul de stat primar si gimnazial realizat în luna iulie 2020 sa fie de maxim 1115 lei, venit lunar net pe membru de familie pentru învățământul de stat preșcolar realizat în luna iulie 2020 să fie de maxim 284 lei.
Sunt necesare acte de identitate ale parintilor/ reprezentanți legali ( in original si copie), certificate de naștere ale copiilor ( original si copie), dovada înscrierii la gradiniță/ școală, certificat de căsătorie în original și copie, dacă este cazul, acte doveditoare privind veniturile realizate de membrii familiei, eliberate de angajatori, cupoane de pensie, adeverințe venit eliberată de organele fiscale.

Reprezentanții unității de învățământ au mai precizat că pentru a-I scuti pe părinți de drumuri repetate la Sighetu Marmației, se vor ocupa personal de eliberarea adeverințelor pentru venit de la Trezoreria Sighetu Marmației.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.