SPECIAL: Personajele Disney te invită la Grădina Morii pentru a-l ajuta pe Iepurașul de Paște să vină în sprjinul lui Oliver

SPECIAL: Personajele Disney te invită la Grădina Morii pentru a-l ajuta pe Iepurașul de Paște să vină în sprjinul lui Oliver

Iepurașul de Paște are mari planuri în primăvara asta, vrea să-l ajute pe Oliver să ocolească întunericul. Miercuri, 19 aprilie, în parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației îi așteaptă pe copii un super spectacol de magie, marionete, personajele Disney, dansuri, baloane modelate. Biletul? O contribuție modică, în limita posibilităților. Toți bănuții strânși vor fi donați micuțului Oliver.

Echipa de animație Familia 31 invită toți copiii și părinții să-l ajute pe zglobiul iepuraș de Paște să ajungă la micuțul Oliver!
Teatru de păpuși, spectacol de magie, parada personajelor Disney, dansuri zurli, facepainting, baloane, trambulină și foarte multă distracție te așteaptă miercuri, 19 aprilie în parcul Grădina Morii!
Nu este deloc greu! Te bucuri de un spectacol plin de veselie, te distrezi pe cinste și contribui în limita posibilităților cu o sumă modică pentru a-l ajuta pe Oliver să strângă banii necesari pentru a ajunge la operația care îi poate salva vederea.
Împreună cu iepurașul de Paște îl sprijinim pe Oliver să ocolească întunericul!!! Împreună îi salvăm vederea.
Minnie, Mickey, Minionii neastâmpărați, Donald, Daisy, Gufy, Tiger cu toții te așteaptă în parcul Grpdina Morii cu multe surpize. Nu ai nevoie de bilet, trebuie doar să faci o faptă bună.
Partener media al evenimentului: Trustul de presă TV Sighet, Sighet FM și maramedia.ro.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.