Soarele ne va tine companie si in urmatoarele zile

Soarele ne va tine companie si in urmatoarele zile

Maine vom avea parte de o zi fierbinte de vara, doar cativa norisori se vor plimba pe cer, cea mai ridicata valoare termica in Sighetu Marmatiei va fi de 36 grade!

La Ocna Sugatag, Petrova si Barsana temperaturile vor fi de 35 grade celsius iar norii vor strabate cerul. In Rozavlea, Viseu de Sus si Dragomiresti cerul va fi insorit doar ocazional norii isi vor face prezenta, maximele termice vor atinge 34 grade Celsius, in timp ce la Borsa si Cavnic se vor inregistra 32 grade celsius! Si in Baia Mare vremea se mentine frumoasa iar temperatura aerului va indica 36 grade celsius. În Targu Lapus, Seini, Tautii Magheraus si Somcuta atmosfera va fi calda,insa vor exista perioade in care norii vor acapara cerul. La amiaza se va inregistra o temperatura de 33 grade celsius!


Joi in Sighetul Marmatiei vom avea parte de vreme frumoasa iar mercurul din tremometre va indica o valoare de 33 grade celsius. Spre seara sunt asteptate posibile averse, insotite de descarcari electrice! Si in Baia Mare soarele se va lupta cu norii care probabil vor aduce ploaia,  temperatura aerului va atinge 33 grade celsius!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.