SIGHET: Un incendiu la un tablou electric a izbucnit într-un bloc din Popa Lupu

SIGHET: Un incendiu la un tablou electric a izbucnit într-un bloc din Popa Lupu

O sigheteancă a tras o sperietură zdravănă sâmbătă dimineaţă în timp ce aspira prin casă. La un moment dat şi-a văzut holul apartamentului cuprins de flăcări. Totul a pornit se pare de la un scurtcircuit la tabloul electric aflat pe casa scării, care s-a extins până în apartamanetul femeii. Flăcările au cuprins panoul electric aflat în apartament şi cuierul cu haine, precum şi cablul de alimentare cu curent al apartamentului situat pe scară.
La faţa locului au sosit un echipaj de pompieri, unul al Poliţiei Locale şi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de energie. Înainte de sosire pompierilor doi tineri curajoşi care au văzut cablu aprins pe scară au oprit curentul şi gazul pentru a evita o tragedie. Pompierii Detaşamentului de pompieri Sighet au acţionat cu un stingător cu praf, reuşind să lichideze flăcările. Din fericire nu au fost afectate alte apartamente.
După mai multe verificări efectuate bde reprezentanţii Electrica aceştia au constatat că totul a pornit de la un scurtcircuit. Proprietara apartamentului a spus că nu a mai avut probleme cu crentul până acum, însă vecinii de apartamant susţin că au semnalat la ei fluctuaţii de energie, însă nu au făcut nici o sesizare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.