SIGHET: Un grup de tineri teribilişti din Sighet au smuls cu sete flori dintr-o zonă centrală, fiind suprinşi de camere de supraveghere FOTO/VIDEO

SIGHET: Un grup de tineri teribilişti din Sighet au smuls cu sete flori dintr-o zonă centrală, fiind suprinşi de camere de supraveghere FOTO/VIDEO

Nu de puţine ori responsabilii cu spaţiile verzi din Sighet au reclamat acte de distrugere a rondourilor sau a ghivecelor cu flori de tineri teribilişti pentru care a face rău sau a distruge e pur şi simplu un mod de viaţă. Recent, în toiul nopţii, o gaşcă de tineri făcea un tur al oraşului, perindându-se de la un club la altul, dar prezenţa lor nu s-a lăsat neobservată. Pe unde treceau au reuşit să rupă toate florile din zonele special amenajate de pe marginea trotuarului din zona centrală a oraşului. Întreaga acţiune a fost surprinsă de camerele de supravegheat.
Era în jur de ora 2 noapte, când camerele de supraveghere amplasate în apropierea unui local din Sighet au surprins un grup de tineri cu câteva beri la bord care le-au pus gând rău florilor care le-au ieşit în cale. S-au năpustit asupra lor şi le-au smuls cu sete, lăsând o imagine dezolantă în urma lor.
Drăguş Vasile , şeful Poliţiei Locale ne-a comunicat că au mai primit la sediu astfel de imagini, dar nu întotdeauna rezoluţia acestor camere e suficient de bună pentru a duce la identificarea răufăcătorilor. Atunci când se reuşeşte acest lucru, făptuitorii sunt daţi pe mâna Poliţiei Sighet, iar faptele lor pot fi încadrate la acte de ditrugere care sunt considerate infracţiuni. Tot acesta a mărturisit că activitatea lor va fi mult mai eficientă în momentul în care vor fi instalate acele camere de supraveghere propuse de primarul Ovidiu Nemeş, care vor fi conectate direct la dispecerat şi vor putea duce mult mai uşor la identificarea şi sancţionarea celor care produc distrugeri la mobilierul urban, la rondourile cu flori sau chiar la diverşi agenţi economici..

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.