SIGHET: O groapă de gunoi te întâmpină in apropierea garii

SIGHET: O groapă de gunoi te întâmpină in apropierea garii

Peste drum de Gara CFR din Sighet, se află un teren înconjurat de un gard, dar care adăposteşte aici o groapă de gunoi improvizată. Proprietarul nu se ştie cine este, însă călătorii şi cei care locuiesc în acea zonă sunt deranjaţi de către câinii care sunt în căutare de hrană aici, printre resturile menajere.
Cândva, în acel loc exista un hotel restaurant, astăzi, dacă treci pe acolo o să ai surpriza de a descoperi o groapă de gunoi plină de deşeuri şi resturi menajere. Fiind o proprietate privată, firmele de colectare a deşeurilor nu poate să acţioneze în acea zonă şi nici Poliţia Ecologică nu poate face nimic, de vreme ce nu se ştie cine anume este proprietarul acelui teren.
Poliţia Ecologică din Sighetu Marmaţiei este pregătită să ia măsuri de îndată ce va afla cine este proprietarul acestui teren. Până în prezent, nu s-au primit reclamaţii în acest caz, însă autorităţile sunt hotărâte să facă ceva în acestă privinţă deoarece pe lângă faptul că arată îngrozitor acea zonă ,ea este şi periculoasă din cauza câinilor, mai ales că este o zonă destul de aglomerată având în vedere că este chiar în faţa gării.
Călătorii şi trecătorii sunt întâmpinaţi de fiecare dată de acelaşi peisaj, resturi menajere şi deşeuri peste tot şi câini care răscolesc mormanele de gunoi.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.