SIGHET: Managerul Spitalului Municipal Vasile Ştefanca consideră agresarea asistentei și infirmierei un incident "minor"

SIGHET: Managerul Spitalului Municipal Vasile Ştefanca consideră agresarea asistentei și infirmierei un incident "minor"

Managerul Spitalului Muncipal Vasile Ştefanca a convocat într-o şedinţă  în această dimineaţă personalul medical care a fost de serviciu în ziua în care s-a petrecut incidental la Secţia Psihiatrie Femei, când o asistentă a fost agresată de o pacientă.

Referitor la raportul întocmit acesta ne-a precizat că “a fost un incident minor. Este vorba despre o pacientă care suferă de schizofrenie paranoidă. Aceasta a fost adusa la Spitalul Municipal Sighet noaptea, in jurul orei 01:30. Femeia a fost mai agitată, iar în momentul în care asistenta şi infirmiera au încercat s-o imobilizeze, pacienta a agresat asistenta, aceasta alegându-se cu două echimoze la braţe.

Pacienta a fost imobilizată, iar asistenta a fost internată la CPU. "Acesta este un caz care ţine de riscul meseriei ”, a conchis managerul spitalului.

Nu de aceeași părere pare să fi fost ieri asistenta care a declarat că n-a luat bătaie de 20 de ani, nu mă bate bărbatul dar mă bat bolnavii la serviciu.

Până la ora actuală nu există informații privitor la luarea unor măsuri suplimentare de protecție pentru personalul medical care lucrează în secțiile de psihiatrie ale spitalului deși managerul s-a întors din concediul de odihnă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.