SIGHET: Ilie Bolojan, primarul localităţii Oradea a efectuat o vizită în Sighet însoţit de o delegaţie de membrii PNL

SIGHET: Ilie Bolojan, primarul localităţii Oradea a efectuat o vizită în Sighet însoţit de o delegaţie de membrii PNL

Impresionat de prima vizită la Muzeul Memorialul Victimelor şi al Comunismului din Sighetu Marmaţiei efectuată în urmă cu câţiva ani, primarul localităţii Oradea Ilie Blojnar a revenit sâmbătă în municipiul nostru însoţit de o delegaţie de membrii PNL Ordarea.Aceştia au fost întâmpinaţi de primarul Ovidiu Nemeş care i-a însoţit în timpul vizitei la renumitul muzeu din Sighetu Marmaţiei.
Delegaţia bihoreană a asistat la finalul turului prin muzeu la o prezentare realizată de Pop Anamaria, o tânără sigheteancă, studentă la istorie la UBB Cluj Napoca, după care primarul localităţii Oradea a reamintit scurte aspecte din istoria si doctrina Partidului Liberal în contextul vitreg al regimului comunist, dar şi în contextu actual. Grupul orădean a mai rămas până duminică în Maramureş, pe lista obiectivelor turistice de vizitat intrând şi Cimitirul Sărcailor din Sighet şi Mănăstirea de la Bârsana .

Ilie Bolojan a fost intre 1996 – 2004 consilier in Consiliul Local al orasului Alesd, iar in perioada 2004-2005 a fost consilier judetean. In 2005, a fost numit prefect al judetului Bihor, functie pe care a ocupat-o pana in anul 2007. Intre 2007 si 2008, a ocupat functia de secretar general al Guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu. La alegerile locale din 2008, Bolojan a castigat functia de primar al municipiului Oradea, din primul tur de scrutin. La alegerile din iunie 2012, Ilie Bolojar mai câştigă un mandate pe patru ani de zile.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.