Sighet: Fiul senatorului Gheorghe Mihai Bîrlea, implicat într-un accident rutier

Sighet: Fiul senatorului Gheorghe Mihai Bîrlea, implicat într-un accident rutier

Un eveniment rutier a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:00, pe strada Unirii din municipiul Sighetu Marmaţiei, unde o masina Kia Sportage portocalie a acrosat un autoturism taxi Volkswagen Bora gri aparținând firmei Boss Taxi. Din informaţiile de până la această oră, se pare că la volanul unei dintre maşini se afla fiul senatorului PDL, Gheorghe Mihai Bîrlea.

Potrivit surselor, fiul senatorului, Octavian Bîrlea, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai mult decât atât, tânărul a refuzat să sufle în fiolă şi a fost transportat la spital, în vederea recoltării probelor biologice.

Reprezentanţii I.P.J. Maramureş, au anunţat, până la această oră, că tânărului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. "Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, la 00:45, pe strada Unirii din Sighetu Marmaţiei. Este vorba despre o tamponare soldată cu pagube materiale. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a acroşat un taximetru. A refuzat testarea cu etilotestul la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Maramureş, Tania Şobraneţ.

ACTUALIZARE: Potrivit ultimelor informaţii, şoferul taximetrului s-a prezentat în această dimineaţă la Spitalul Municipal Sighet. Acesta acuza dureri de coloană cervicală. Medicul de garda i-a efectuat o serie de radiografii, recomandandu-i sa se prezinte a doua zi la un consult la un apecilaist ortoped.Martorii ne-au declarat că azi-noapte, după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns şi senatorul Gheorghe Mihai Bîrlea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.