SIGHET: Clubul Copiilor şi Şcoala de Arta "Gheorghe Chivu" şi-au deschis porţile

SIGHET: Clubul Copiilor şi  Şcoala de Arta "Gheorghe Chivu" şi-au deschis porţile

Cantec, joc si voie buna la deschiderea activitatii Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei si a Scolii de Arta Gheorghe Chivu, care a avut loc azi pe o vreme splendida in Parcul Gradina Morii. Pe langa spectacolul oferit de copii de la Ansamblurile, Mugurelul, Titiana si de copiii de la Clubul de dans Mini Maxi Dance Club, noutatea din acest an a constituit-o organizarea unui consurs de orientare turistica. La evenimentul mult asteptat de copii au luat parte cadre didactice, parinti, oficialitati locale  dar si invitati din cinci judete ale tari.
Alaturi de parinti, bunici, cadre didactice si invitati s-a dat astazi startul unui nou an scolar atat la Clubul Copiilor cat si la Scoala de Arta Gheorghe Chivu. In deschiderea evenimentului i-au intampinat cu vorbe bune si cuvinte de lauda pe copiii cei doi directori ai instutiilor Ioan Iuga si Ioan Tivadar.
La eveniment a acceptat inviatia si primarul municipiului, Ovidiu Nemes,  care a tinut sa asigure atat parintii cat si conducerea celor doua institutii ca sprijina activitatea copiilor, adevarati “misionari” ai Sighetului, ce ne reprezinta cu onoare si cinste in tara si peste hotare  cu fiecare ocazie.
Au incantat privirile si auzul celor prezenti copii de la Ansamblurile Mugurelul si Titiana dar si copiii de la Clubul de Dans Mini Maxi Dans Club din Sighet.
Sub coordonarea profesoarei Viorica Timis, astazi a avut loc si prima editie a concursului interjudetean de orientare  sportiv turistica “Cupa Marmatia”.  Au raspun provocarii 42 de elevi inscrisi la Cercurile de Orientare Turistica din 6 judete din tara respectiv: Maramureş, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Satu Mare şi Bistriţa Năsăud. Acest concurs de orientare isi propune pe de o parte  sa indrume tinerii sa iubeasca sportul si natura iar pe de alta parte sa promoveze frumusetile Sighetului si imprejurimile. 
Concursul interjudetean de orientare  sportiv turistica “Cupa Marmatia” fost organizat de Clubul Copiilor in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Maramures si Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei, prin implicarea primarului Ovidiu  Nemes.

 Principalele cercuri de la Clubul Copiilor  Sighetu Marmatiei sunt:

1. Cercul de Informatica  – prof. Nita Vlad;

2. Cercul de Pictura  – prof. Lugojan Caius;

3. Cercul  de Karate – schi – Prof. Tintas Adrian;

4. Cercul  de Lectura si Creatie  –  Limba Engleza  – prof. Tintas Oana;

5. Cercul de Ecoturism – Prof.  dr. Iuga Ion;

6. Cercul de Muzica populara – Dans popular – Prof. Iusco Vasile;

7. Cercul de Orientare turistica – Prof. Timis Viorica;

La Filiala Viseu de Sus se afla urmatoarele cercuri:

1. Cercul de Judo – Tenis de masa – prof.  Ghilezan Valentin;

2. Cercul de Informatica   – Prof. Chindris Alexandra;

La Filiala Borsa se afla urmatoarele cercuri:

1. Cercul de Electritehnica – prof. Mocanu Andrei

2. Cercul de Karting  – prof. Ventel Alexandru;
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.