Sighet: Campionatul National de Baschet Under 13 masculin la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei – Rezultatele finale

Sighet: Campionatul National de Baschet Under 13 masculin la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei – Rezultatele finale

Sâmbătă, 13 octombrie, in Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei, in organizarea BC EKO Sighet, s-a desfasurat prima etapa a seriei a doua preliminare din cadrul Campionatului Naţional masculin Under 13.
Desi era programat sa se desfasoare pe parcursul a doua zile (sambata si duminica), datorita faptului ca echipa CS Speranta BC Dinamic Cluj s-a retras din campionat, toate partidele s-au jucat sâmbătă, in grupă ramanand doar trei ehipe deci trei meciuri de jucat. În final, echipa sigheteană a ocupat locul II, clasându-se în primele 32 de echipe .
În urma disputării partidelor rezultatele arată astfel:
BC Olimpic Baia Mare – ACS Eko Sighetul Marmatiei  71 – 44
LPS CSS Satu Mare –  BC Olimpic Baia Mare  29 – 77
LPS CSS Satu Mare – ACS Eko Sighetul Marmatiei  59 – 63
Conform regulamentului FRB din fiecare grupa primele doua clasate se califica mai departe in seria valorica 1 – 32. Clasamentul final al grupei din Sighet se va decide luna viitoare, in etapa organizata in orasul Satu Mare.

SINCRON

O premieră la acest joc a fost şi prezenţa unei tabele de marcaj, instalată de curând în Sala Polivalentă, o tabelă electronică care se va arăta extrem de utilă la meciuri importante pe care le vor disputa sportivii sigheteni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.