Sighet: Cadoul perfect

Sighet: Cadoul perfect

Sighetenii au început să strângă bani pentru cadourile de Crăciun. Aceştia s-au gândit deja la cei dragi şi la cadourile pe care le vor face acestora. Suma pe care sunt dispuşi să o cheltuiască pe cadouri va fi şi în acest an la fel de mare ca şi anul trecut. De la dulciuri, la parfumuri, la diverse obiecte reprezentative de Crăciun, dar şi la piese vestimentare de iarnă, precum mănuşi, fulare sau căciuli, toate fac parte din categoria cadouri, trecută pe lista de cumpărături a sighetenilor.
Ca în fiecare an,sighetenii sunt darnici şi vor face cadouri persoanelor dragi şi de această dată. Cum ne apropiem cu paşi repezi de sărbătorile de iarnă, aceştia s-au gândit deja şi la acest aspect, fiind vorba aici despre o organizare a bugetului fiecăruia. În funcţie de preferinţe, cadourile vor fi alese pe măsură, luând în considerare posibilitatăţile tuturor.
De asemenea cei mici s-au gândit deja ce-şi doresc să le aducă moşul în acest an. S-au străduit să fie cuminţi pe tot parcursul anului, iar acum aşteaptă şi răsplata, dulciuri din plin, ciocolăţele, bomboane şi bineînţeles jucării.
Comercianţii încep să se pregătească şi ei de perioada cadourilor, scoţând la rafturi diverse obiecte tematice. De asemenea sighetenii vor avea o gamă mai largă de locuri de unde să achiziţioneze cadouri în acest an şi anume târgul de Crăciun, pentru care au început pregătirile. Căsuţele au fost deja amplasate, urmând ca până la deschidere, comercianţii să-şi pună la punct marfa. Aşadar cei dragi nu vor rămâne fără cadouri nici în acest an.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.