SIGHET: A apărut numărul doi al publicaţiei "Curierul Primăriei"

SIGHET: A apărut numărul doi al publicaţiei "Curierul Primăriei"

A apărut “Curierul Primăriei”numărul doi. În paginile publicaţiei de informare a Consiliului Local Sighetu Marmaţiei găsiţi subiecte de interes general, informaţii despre evenimente create de Primăria Sighet sau acţiuni la care au luat parte oficialităţi locale. Cuprinsul celui de-al doilea număr e foarte generos, într-un format atractiv,  cu articole care fac trimitere la Festivalul Medieval “Eaternus Maramorosiensis”, Festivalul Internaţional de Poezie,  deschiderea noului an şcolar, lucrările de amenajare a sensului giratoriu.
Prima pagină anunţă subiectele cele mai importante petrecute recent în comunitate. Iată titlurile: “Festivalul Medieval Eternul Maramureş- Un suuces deplin”, “Noul an şcolar a debutat cu şcoli şi licee renovate”, “Fluidizarea traficului în municipiul Sighetu Marmaţiei se conturează prin finalizarea sensului giratoriu din centru”.
 Cea de-a doua pagină tratează subiectul vizitei Consulului Ucrainei la Sighet, promovarea relaţiilor şi parteneriatelor europene prin proiectul “Acasă înseamnă Europa”, dar şi iniţiativa primarului Ovidiu Nemeş de a instala camere de supraveghere video în zonele cu risc crescut din municipiu.

Noutăţile legislative, deciziile şi hotărârile Consiliului Local le puteţi urmări în paginile trei şi patru. Despre Festivalul Medieval şi Festivalul Internaţional de Poezie puteţi citi în pagina cinci a Curierului. Tot aici găsiţi detalii despre noul “look”pe internet al Primăriei Sighetu Marmaţiei.

Ultima pagină se constituie ca un document fotografic, cu ilustraţii grăitoare de la evenimentele şi acţiunile importante la care a participat edilul local, Ovidiu Nemeş şi reprezentanţii administraţiei locale. Toate informaţiile sunt de interes general, de proximitate locală şi temporală, incercând astfel o implicare mai activă a cetăţenilor în treburile comunităţii, mizând pe obţinerea unui feedback constructiv, pe care să se gândească viitoarele proiecte ale administraţiei locale. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.