Senatorul Sorin Bota îi dă replică preşedintelui UNPR Emil Ambruş

Senatorul  Sorin Bota îi dă replică preşedintelui UNPR Emil Ambruş

 Având în vedere declaraţiile de presă ale preşedintelui UNPR Emil Ambruş, din urmă cu câteva zile, prin care acesta critică parlamentarii maramureşeni considerând că nu au făcut nimic pentru judeţ şi că “suntem bătuţi de Dumnezeu”, senatorul Marius Sorin Bota a replicat:
 “Părerea domnului Ambruş este una subiectivă, acesta „împroaşcă” pentru că nu are ce să promită, darămite să şi facă. Dacă ar fi studiat activitatea fiecărui parlamentar de Maramureş, ar fi văzut cine ce a făcut. Da, sunt de acord că ne trebuie un consens şi o unitate de acţiune pentru proiectele mari, dar înainte trebuie să stabilim de comun acord care sunt acestea. Împreună cu deputatul Nicolae Bud, am pus banii în buget pentru începerea proiectului „Tunel pe sub Gutâi”, însă fostul ministru Radu Berceanu nu l-a vrut şi astfel acest proiect este amânat (acesta fiind doar un exemplu de colaborare între parlamentari din partide diferite). Dacă vorbim de reabilitarea termică, pot să mă declar mulţumit de faptul că la Cavnic, Ulmeni şi Baia Sprie acest program, a fost pus în practică. Drumurile naţionale Dej – Baia Mare şi Satu Mare – Baia Mare nu ar fi fost gata anul acesta dacă „dormeam” în Parlament. Nici drumurile naţionale Borşa – Sighet sau Baia Sprie – Sighet nu începeau anul acesta.
 Aşa că, domnule Ambruş, înainte de a critica pentru a ieşi în evidenţă, încearcă să te documentezi şi să ai bunul simţ de a nu dezinforma populaţia!”
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.