SEARĂ DE NEUITAT: Peste 100 de tineri liberali au participat la evenimentul Alege Dragobete-sufletul pereche

SEARĂ DE NEUITAT: Peste 100 de tineri liberali au participat la evenimentul Alege Dragobete-sufletul pereche

Petrecere pe cinste, aseară, cu ocazia Dragobetelui, organizată de către Tineretul Național Liberal. Sub egida „De Dragobete, alege sufletul pereche”, evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 100 de tineri din municipiu, care au dat curs invitației liberalilor.

Au dansat, s-au distrat și au avut șansa de a câștiga o excursie romantică într-o stațiune din țară. Toate cuplurile prezente au fost înscrise în tombolă, iar cuplul norocos s-a ales cu marele premiu. Tinerii liberali din municipiu au fost foarte bucuroși că au reușit să ofere o seară de neuitat sighetenilor, dar și un weekend perfect unui fericit cuplu câștigător. 
„Suntem bucuroși că ni s-au alăturat atâția tineri din municipiu în această seară și le mulțumim că au ales să petreacă alături de noi. În semn de recunoștință, echipa TNL Sighet, le-a pregătit numeroase surprize”, a mărturisit Vasile Simion, vicepreședinte TNL.
Pe lista de invitați s-au numărat și cuplurile înscrise în concursul „Te iubesc mai mult decât…”, organizat de către TNL Sighet la mijlocul lunii februarie. Într-o atmosferă inedită, toată lumea s-a simțit bine și a petrecut până la orele dimineții.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.