Satu Mare: Fost poliţist maramureşean, mort într-un accident rutier

Satu Mare: Fost poliţist maramureşean, mort într-un accident rutier

Un fost poliţist maramureşean, Ungur Vasile Tiberiu, şi-a pierdut viaţa, astăzi, într-un tragic accident rutier. Acesta circula cu maşina pe DN 1C, pe drumul ce leagă localitatea Iojib de Seini, când a fost lovit în plin de un TIR. Şoferul TIR-ului a încercat să evite un alt autoturism care circula din sens opus şi a intrat pe contrasens.
În urma accidentului, la faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Victima avea în jur de 42 de ani.

ACTUALIZARE: "La ora 11:15, între localităţile Iojib şi Apa, pe DN 19A din judeţul Satu Mare, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Un autotractor, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Arad, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat în vârstă de 42 de ani din Seini. Bărbatul a decedat pe loc.", a declarat pentru MaraMedia.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare, Roxana Cristea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.