REPORTAJUL ZILEI: Un eveniment emoționant, cu copii, părinți, bunici și personaje Disney, în sprijinul micuțului Oliver

REPORTAJUL ZILEI: Un eveniment emoționant, cu copii, părinți, bunici și personaje Disney, în sprijinul micuțului Oliver

 După ce un număr mare de oameni au sărit în sprijinul lui Oliver, băiețelul de 4 luni diagnosticat cu dezlipire de retină la ambii ochi (caz prezentat în mai multe rânduri de trustul MaraMedia.ro, TV Sighet și Sighet FM), astăzi și personajele Disney și-au dat întâlnire în parcul Grădina Morii din Sighet pentru un spectacol caritabil, spre ajutorarea micuțului. În jurul orei 13:00 zeci de prichindei însoțiți de părinți și bunici au ajuns la Grădina Morii, chiar dacă vremea a fost capricioasă, pentru a vedea spectacolul oferit de Minnie, Mickey, Minionii sau Donald și Daisy.

După ce rând pe rând și-au făcut apariția persoanje din desene animate, s-a dat startul dansurilor și jocurilor pe trambulină.
Scopul evenimentului este de a-l ajuta pe Oliver să se facă bine. Intrarea a fost liberă, iar în schimb cei prezenți au fost invitați să facă o faptă bună.
„Astăzi la Grădina Morii avem un eveniment caritabil pentru Oliver, toți sighetenii știm deja de cazul lui, iar noi, Familia 31 împreună cu voi, am luat decizia de a face un eveniment. Vreau să vă spun cu cel mai mare drag că ideea a venit din partea unei fost colege de-a voastre de la TV Sighet, iar noi am fost foarte receptivi și am venit repede aici să facem un festival sau spectacol pentru băiețelul Oliver. Cu sufletul deschis am înfruntat vremea și vântul și am venit să ne distrăm împreună cu copilașii și cu mascotele de la Disney și să țopăim și să ne încălzim pe minionul nostru”, a spus Simona Pașca, organizator al evenimentului.
Deși vremea a fost potrivnică, totuși copii s-au distrat pe cinste împreună cu simpaticele mascote. Pe parcursul zilei micuții au avut parte de mai multe surprize.
„Le-am pregătit câteva surprize, o să avem și o tombolă, o să avem pictură pe față, modelare de baloane, baloane cu heliu, toboganul gonflabil, parada mascotelor de la Disney și câteva jocuri și concursuri la care ei vor fi câștigători. În mod normal scopul este să strângem bani pentru familia lui Oliver și sperăm ca bunul Dumnezeu să vadă ceea ce noi dorim să facem și să strângem o sumă frumușică pentru a putea să îl sprijinim în drumul spre America, dar și pentru cazări și pentru restul lururilor care vin după operație. Poate mulți dintre noi ne gândim doar la operație, dar dincolo de asta sunt multe costuri, așa că noi, astăzi și în weekend și în celelalte zile, vom face evenimente și le vom anunța pe facebook și vor fi alte spectacole la care să se doneze și sperăm ca acești bănuți să îl ajute pe Oliver să vadă ceea ce vedem și noi”, a adăugat Simona Pașca.
Și de această dată sighetenii au fost solidari cu familia băiețelului și au dorit să ajute pentru ca micuțul să poată merge la operația care îi poate reda vederea.
„E destul de plăcută atmosfera, dacă era mai frumos timpul era mai bine pentru copii. Am venit cu nepoțeii. Venim în sprijinul lui Oliver cu cât ne putem permite. Fiica mea a aflat de cazul lui de pe internet și atunci am decis să venim pentru copii și pentru el, să participăm cât putem”, a spus o sigheteancă.
„E foarte bună atmosfera, păcat că e frig, dar copii sar și se încălzesc. S-a organizat evenimentul pentru copilașul care are nevoie de operație. Este o idee bună să venim în sprijinul lui pentru că așa se ajută și se poate salva”, a precizat o bunică.
„Au reacționat foarte bine oamenii, spre surprinderea mea, ținând cont că ne gândeam că poate vantul ne ia toboganul pe sus, sighetenii au venit într-un număr destul de mare și pe această cale îi invit cu tot dragul să mai ia parte la asemenea evenimente caritabile pe care noi le vom organiza în această săptămână, sâmbătă, duminică probabil și sperăm ca vremea să țină cu noi”, a spus Simona Pașca.
„Familia 31 este alături de Oliver. Vă așteptăm și în zilele următoare pentru a-l susține în continuare”, a adăugat Minnie.
Prin bunăvoința tuturor celor care au contribuit prin donații, mama lui Oliver împreună cu băiețelul vor pleca mâine spre SUA, unde în cursul săptămânii viitoare micuțul va fi supus la două intervenții chirugicale care pot aduce lumina în viața lui. Cu lacrimi în ochi, Monica, mama lui Oliver le-a mulțumit încă odată tuturor celor care s-au implicat în acest caz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.