RECRUTĂRI: Urbana scoate la concurs opt posturi

RECRUTĂRI: Urbana scoate la concurs opt posturi

Serviciul Public de Gospodărire Urbana Sighetu Marmației scoate la concurs opt posturi. Dintre acestea unul este destinat adăpostului de câini fără stăpân.
Serviciul Public de Gospodărire Urbana Sighetu Marmației organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante pentru îngrijitor clădiri, lucrător pentru salubrizare, mecanic utilaje, instalator, șofer mașini de mare tonaj, muncitor întreținere și reparații drumuri, îngrijitor câini în adăposturi. 
Pentru a ocupa un post vacant, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții,  printre care se solicită studii generale. Termenul limită de depunere a dosarelor este 19 aprilie, ora 13:00, proba scrisă este programată pentru data de 27 aprilie, ora 10:00,  iar interviul va fi susținut în data de 2 mai, începând cu ora 10:00. La dosar candidații trebuie să depună o cerere de înscriere la concurs, un CV, cazier judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează, copia actului de identitatee, adeverință medicală, carnet de muncă, copie după documentele care atestă nivelul studiilor. 
Relații suplimentare se pot obține și de la sediul Serviciului Public de Gospodărire Urbana din strada Alexandru Ivasiuc, nr.13, județul Maramureș, telefon 0262 315956.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.