REACȚIE: Revoltat de adoptarea Ordonanţei, primarul oraşului Cavnic demisionează din funcţiile deţinute în PSD

REACȚIE: Revoltat de adoptarea Ordonanţei, primarul oraşului Cavnic demisionează din funcţiile deţinute în PSD

 Reacţii de revoltă împotriva adoptării peste noapte a ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Penal au apărut  şi printre primarii PSD din Maramureş. Primul care şi-a exprimat public revolta pe Facebook şi chiar demisia din funcţiile de conducere deţinute în PSD Maramureş este primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ.

Stimați prieteni, 
Am luat decizia, de a renunța la toate funcțiile deținute în cadrul PSD MARAMUREȘ, având în vedere situația în care, trebuie să recunosc, că nu sunt de acord cu OUG 13/2017.
Încă din momentul intrării mele în politică, am susținut întotdeauna statul de drept şi nicidecum ilegalitățile, iar în momentul în care am fost ales ca primar al orașului Cavnic, am promis cetățenilor că voi respecta legea şi că voi fi alături de ei indiferent de situație.
Am cunoscut în PSD şi oameni de valoare, serioşi şi de bună credință. 
Doresc să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut în demersurile mele.
a scris primarul din Cavnic , Vladimir Petruţ.
Postarea sa are peste 300 de redistribuiri  şi peste 1100 de reacţii de la LIKE la suprindere sau tristeţe.
Comentariile nu s-au lăsat nici ele aşteptate prea mult, unul dintre comentatori a fost chiar deputatul PSD Sorin Bota, care i-a replicat:
Deciziile se iau dupa câteva zile de chibzuinţă!!! Indiferent care e! a comentat deputatul PSD, Sorin Bota.
Primarul susţine că, deşi revoltat de adoptarea ordonanţei de urgenţă, rămâne în continuare simplu membru PSD pentru a nu risca pierderea mandatului.
Nu e prima dată când primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, face gesture suprinzătoare. Acesta l-a numit, de curând, în funcţia de manager al spitalului oraşului Cavnic pe fostul primar liberal din Baia Mare, Cristian Anghel, actualmente consilier judeţean PER.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.