RĂNIȚI GRAV: Victime de accidente rutiere, trimise din Vișeu la Spitalul din Sighet pentru îngrijiri

RĂNIȚI GRAV: Victime de accidente rutiere, trimise din Vișeu la Spitalul din Sighet pentru îngrijiri

 Doi maramureșeni au ajuns pe patul de spital în cursul zilei de ieri după ce au fost victime de accidente rutiere. Acești au fost transportați inițial la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, dar din cauza leziunilor grave au fost trimiși la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale. Cei doi sunt acum în afara oricărui pericol.

Unul dintre accidente s-a petrecut pe strada Iuliu Maniu din Vișeu de Sus. În timp ce efectua manevra de mers înapoi pentru a ieși din parcare, șoferul unui autoturism a intrat cu spatele maşinii pe contrasens şi a acroşat un moped. Conducătorul mopedului s-a dezechilibrat și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un bărbat de 56 ani, care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă.În urma accidentului pietonul a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.
„Bărbatul, în vârstă de 56 de ani prezenta o fractură bimaleolară dreaptă, cu fractură deschisă, cu subluxație anterioară, motiv pentru care a fost internat pe secția de ortopedie unde a fost operat în cursul dimineții”, a declarat medicul specialist CPU Sighet, Gelu Moyș.
Tot ieri, un alt accident de circulație s-a petrecut în comuna Petrova. Un biciclist care circula pe un drum lăturalnic, nu s-a asigurat la intrarea pe D.N. 18, și a fost acroșat de către un autoturism condus de un bărbat de 36 ani care se îndrepta spre Leordina. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni grave și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus şi apoi transferat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. În momentul producerii accidentului nici conducătorul auto, nici biciclistul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 
„Un bărbat de 70 de ani a prezentat o fractură de col stâng, și el fiind internat pe secția de Ortopedie, urmând a fi operat în următoarele zile”, a mai precizat medicul Gelu Moyș.
Cercetările în cele două cazuri continuă, urmând a se lua măsuri legale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.