PROTESTE: Sighetenii au ieșit din nou în stradă. FOTO/VIDEO

PROTESTE: Sighetenii au ieșit din nou în stradă. FOTO/VIDEO

 Ploaia nu i-a împiedicat pe sigheteni să iasă în stradă pentru a manifesta din nou împotriva modificării Codurilor Penale și a grațierii. Oamenii s-au adunat mai întâi pe aleea pietonală iar mai apoi au pornit pe străzile din oraș.

 Protestul din această seară a început cu un moment emoționant,  câteva persoane le-au oferit flori jandarmilor în semn de mulțumire că  și-au făcut datoria în timpul manifestațiilor
Astăzi numărul protestarilor a fost mai mare. Înarmați cu steaguri, pancarte și vuvuzele oamenii au scandat  ”Hoții, noi am ațipit și voi ne-ați jefuit”, ”Cine sunteți voi, să treceți peste noi? ”, ”Ne-ați furat, ne-ați mințit și ne-ați umilit.”
Dacă până acum majoritatea protestatarilor au fost tineri, în cea de-a patra seară de manifestații din Sighetu Marmației, mai multe persoane de vârsta a treia au ieșit alături de tineri în stradă.
Cu toate  că prim-ministrul Sorin Grindeanu a anunțat abrogarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor Penale, oamenii sunt hotărâți să iasă în stradă până  la demisia Guvernului.
Pe durata protestului și a marșului prin oraș n-au fost înregistrate incidente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.