PROMO: O ediție aparte a emisiunii Realitatea din teren, marți, la TV Sighet

PROMO: O ediție aparte a emisiunii Realitatea din teren, marți, la TV Sighet

 Spectacol, frumuseţe şi distracţie la superlativ. Asta aduce ediţia de mâine a emisiunii Realitatea din teren. Dacă săptămâna trecută telespectatorii TV Sighet au avut ocazia să vadă cum s-a marcat ziua de 1 martie în comuna Budeşti, mâine vor avea prilejul de a urmări un eveniment deosebit organizat în comuna Vadu Izei cu ocazia Zilei Femeii.

Doamnele şi domnişoarele din Vadu Izei au petrecut o zi de neuitat în care s-au simţit frumoase şi preţuite. Li s-au pregătit prezentări de modă, servicii de înfrumuseţare gratuite, tombole, precum şi numeroase cadouri.
 A fost un adevărat spectacol desfăşurat în premieră în mediul rural din Maramureş. Ideea organizării prezentării de modă a venit din partea profesoarei Şcolii Gimnaziale Vadu Izei, Angelica Holici, care datorită sprijinului administraţiei locale şi al sponsorilor pe care Primăria îi are a reuşit să transforme această iniţiativă într-o realizare.
 Toată lumea a declarat că s-a simţit extraordinar, că a fost o idee excelentă şi că îşi mai doreşte astfel de evenimente în comuna Vadu Izei. 
Întregul eveniment organizat cu ocazia Zilei Femeii îl puteţi urmări marţi, de la ora 19:00 la TV Sighet, în cadrul emisiunii Realitatea din teren.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.