POVESTE DE COȘMAR: Pensionarul din Săpânța care și-a ucis fiul riscă până la 25 de ani de pușcărie

POVESTE DE COȘMAR: Pensionarul din Săpânța care și-a ucis fiul riscă până la 25 de ani de pușcărie

 Bărbatul din Săpânța care și-a înjunghiat mortal fiul luna trecută a fost arestat pentru 30 de zile și riscă ani buni de închisoare. Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Până acum, decizia Tribunalului Maramureș nu a fost contestată. 
 „Vă putem comunica la acest moment că prin încheierea penală nr.8/ DL din data de 3 februarie 2017 pronunțată în dosarul nr. 258/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile,  începând cu data de 3 februarie 2017 şi până la data de 4 martie 2017, inclusiv, a inculpatului  în vârstă de 61 de ani, pensionar, fără antecedente penale, domiciliat în Săpânţa, persoană care este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a spus Ileana Daniela Waltner, judecător delegat la Biroul de Informare și Relații Publice .
Arestarea preventivă a suspectului s-a bazat pe probele deținute la dosar.
 “Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în dimineața zilei de 24 ianuarie 2017, în jurul orei 4:00, în timp ce se afla în locuința sa din localitatea Săpânța, pe fondul consumului abuziv de băuturi alcoolice, i-a aplicat o lovitură cu un briceag în zona cordului, fiului său, victima în urma căreia a survenit decesul acestuia”, a adăugat judecătorul.
Pentru această faptă, suspectul riscă pedeapsa cu închisoarea de la 10 la 25 de ani.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.