PNL: A revenit Dolha!

PNL: A revenit Dolha!

 Mircea Dolha a dispus să fie înlocuită yala de la sediul PNL Maramureș. Întors recent din concediul din Statele Unite, Dolha dă de înțeles că s-a întors cu mintea odihnită și începe să ia un soi de măsuri în partidul în care, la finalul lunii decembrie, mai mulți membri din birou i-au cerut demisia. Potrivit acestuia, el este azi președintele interimar al PNL Maramureș.

 Mircea Dolha a susținut azi o conferință de presă, după aproape două luni de la rezultatul alegerilor parlamentare care nu a fost favorabil PNL-ului. Surprinzător sau nu, calitatea sa a fost de președinte interimar al PNL Maramureș. Potrivit acestuia, doar Biroul Politic Național, prin vot secret, poate să numească un nou președinte la PNL. Mai mult, acesta a anunțat alegeri interne în cadrul organizației politice și că nu va candida pentru funcția de președinte al PNL Maramureș. 
”Eu le recomand să câștige alegerile interne din partid, care vor avea loc în maxim două luni la Maramureș și la final de mai, cel târziu la început de iunie, va fi un congres național, se numește mai nou convenție, conform noului statut și acolo vom avea un nou președinte, ales de jos în sus, cum spun oamenii”, a spus președintele interimar al PNL Maramureș, Mircea Dolha.
 Potrivit lui Dolha, acesta le-ar fi cerut să revină în partid celor care au demisionat la finalul lunii decembrie din Biroul Politic Judeţean. 
Pentru săptămâna viitoare a fost anunţată o şedinţă formală a PNL Maramureş. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.