PLĂȚI DEVANSATE: Șomerii maramureșeni își vor primi indemnizațiile mai devreme luna aceasta

PLĂȚI DEVANSATE: Șomerii maramureșeni își vor primi indemnizațiile mai devreme luna aceasta

 Șomerii indemnizați, înregistrați pe listele AJOFM Maramureș, își vor primii banii înainte de sărbători. Plățile au fost devansate cu câteva zile, tocmai pentru ca aceștia să aibă bani pentru a-și face cumpărăturile de sărbători. 

Dacă în mod obișnuit, aceste indemnizații de șomaj sunt virate în conturile maramureșenilor, sau la oficiile poștale, în jurul datei de 15 a fiecărei luni, pentru luna aprilie a acestui an, din cauza sărbătorilor pascale, aceste plăți sunt efectuate de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș mai devreme cu câteva zile. Decizia a fost luată la nivel central, iar pentru șomerii care urmează să primească banii prin poștă, banii au fost deja trimiși.
 „Noi avem două categorii de modalități de plată, cei care primesc banii prin Poștă, și cei care au pe card. Pentru cei care primesc banii prin Poștă noi am efectuat deja plățile, urmează să ajungă la Poștă și depinde de ei cum vor plăti, iar cei care au pe card, în data de 12 noi virăm banii și pe 13 aprilie trebuie să le intre deja în conturi, sau chiar pe 12 aprilie, atunci când plătim noi. În 14-15 se făceau plățile și ca să aibă toată lumea bani de Paști s-au devansat puțin, cu câteva zile”, a precizat Oana Oșanu, director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.
La nivelul județului Maramureș beneficiază de indemnizații de șomaj aproximativ 1.600 de persoane.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.