Personalul I.S.U. Maramureş a executat 26 de intervenţii în ultimele 24 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 26 de intervenţii în ultimele 24 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 26 de intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 20 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 12 au fost la diverse afecţiuni medicale, 7 au fost la traumatisme şi 1- transport bolnav.
Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţiile S.M.U.R.D. Fărcaşa şi Târgu Lăpuş- câte 3, S.M.U.R.D. Vişeu de Sus- 2, respectiv staţiile S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei şi Bogdan Vodă- câte 1 acţiune.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 6 intervenţii. Au continuat şi acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Luni, 17.09.2012, echipaje de la Detaşamentul de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, Secţia de Pompieri Vişeu de Sus şi Punctul de lucru Şomcuta Mare au acţionat la alimentarea cu 32.000 de litri de apă menajeră a unui număr de 8 gospodării din 3 localităţi.
În aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit, pe strada Morii din municipiu, la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Datorită acţiunii rapide a pompierilor a ars doar vopseaua automobilului, pe o suprafaţă de circa 1 metru pătrat. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza unor lucrări de tăiere fără respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.
La ora 17.35, pompierii Detaşamentului ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit la un alt incendiu, de această dată la un apartament de pe strada Gheorghe Bilaşcu din municipiu. Din fericire, a fost vorba doar despre mâncarea arsă dintr-o oală uitată pe aragaz.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.