PĂRUIALĂ CU URMĂRI: Trei sigheteni au ajuns la spital după ce s-au bătut ca orbii

PĂRUIALĂ CU URMĂRI: Trei sigheteni au ajuns la spital după ce s-au bătut ca orbii

 Bătaie ca în filme aseară, într-un cartier din Sighetu Marmaţiei. Un bărbat s-a prezentat la uşa unei familii cu intenţia de a le aplica membrilor acesteia o corecţie pe fondul unor dispute mai vechi. Planul nu a decurs însă aşa cum se aştepta, fapt pentru care atât el, cât şi cei doi membri ai familiei au ajuns la spital cu leziuni multiple.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19:00. Sigheteanul a plecat hotărât să le dea o lecţie membrilor familiei, dar a încasat şi el mai multe lovituri decât se aştepta. Aşa au ajuns toţi trei la spital.
„Am avut parte aseară de trei victime aduse în jurul orei 19:00, care prezentau diverse plăgi şi contuzii. A fost o încăierare între două clanuri, unul a intrat cu scopul de a corecţiona a anumită familie situată într-un anumit cartier al Sighetului, dar din păcate el a ieşit cel mai bine corijat din toată afacerea, respectiv a venit cu un traumatism pe cale bucală, traumatism cranian”, a arătat medicul de gardă în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe Sighet, Gelu Moyş. 
Medicii au arătat că pe lângă leziunile pe care le aveau, cei trei prezentau şi o îmbibaţie alcoolică ridicată. Toţi trei au refuzat să rămână internaţi pentru a li se administra tratamentul medicamentos necesar, aşa că au plecat spre case.
„Toate trei persoanele erau într-o stare de imbibiţie alcoolică, motiv pentru care victima de sex femeiesc a şi părăsit Compartimentul de Primiri Urgenţe, ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în respectiva altercaţie, cel mai vârstnic, de 52 de ani, prezenta plăgi contuze epicraniene, dar a refuzat internarea în spital mergând să îşi continue conflictul cu familia gazdă, iar un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost aranjat cât de cât în Compartimentul de Primiri Urgenţe, dar a plecat cu promisiunea că se va întoarce, sperăm noi că nu va veni mai lovit decât a fost aseară, în timp ce femeia de 43 de ani prezenta multiple contuzii la nivel abdominal şi toracic, dar şi ea a refuzat internarea în spital şi tratamentul medical”, a mai explicat medicul Gelu Moyş.
Medicii spun că traumatismele prezentate de cei trei nu sunt de aşa natură încât să le pună viaţa în pericol.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.