PĂRINȚI ÎN VIZITĂ: Ziua porților deschise la Liceul Teoretic „Leowey Klara”

PĂRINȚI ÎN VIZITĂ: Ziua porților deschise la Liceul Teoretic „Leowey Klara”

 Părinţii care vor să îşi trimită din toamnă copiii în clasa pregătitoare la Liceul Teoretic „Leowey Klara” din Sighetu Marmaţiei au avut astăzi prilejul de a vizita instituţia de învăţământ şi de a sta de vorbă cu cadrele didactice. Ziua porţilor deschise a fost organizată la Liceul „Leowey Klara” tocmai cu scopul de a da această şansă părinţilor şi copiilor înainte de începerea anului şcolar viitor.

Pe lângă faptul că au putut vedea clasa în care îşi desfăşoară cursurile preşcolarii, părinţii au putut să viziteze întreaga instituţie. Având în vedere că şcoala are şi un program after school, aceştia au putut vedea care sunt condiţiile din sălile de mese, din bucătărie şi din celelalte încăperi în care micuţii desfăşoară activităţi.
„Astăzi am primit vizita părinţilor şi copiilor de la grădiniţă care intenţionaeză să vină la şcoala noastră, care vor să se înscrie aici la clasa pregătitoare. Copiii de clasa pregătitoare i-au aşteptat cu mult drag pe cei de la grădiniţă care i-au vizitat, le-au povestit despre ce învaţă ei în clasa pregătitoare, cât de entuziasmaţi sunt că deja se simt şcolari şi au transmis tot acest entuziasm celor care urmează să treacă peste această treaptă”, a declarat Laura Kadar, învăţătoare la clasa pregătitoare a Liceului Teoretic „Leowey Klara” din Sighet.
Învăţătorii sunt de părere că părinţii au rămas cu o impresie plăcută în urma vizitei de astăzi şi sunt convinşi că aceştia au toate motivele să opteze pentru unitatea lor de învăţământ.
„Cred că părinţilor le-a plăcut, s-au uitat şi prin caietele elevilor cu care lucrăm şi cred că au fost mulţumiţi de ceea ce facem noi aici, sălile de clasă de asemenea, şi cred că şi tot materialul care este disponibil pentru noii şcolari”, a mai precizat învățătoarea Laura Kadar.
Porţile Liceului Teoretic „Leowey Klara” au fost deschise astăzi şi pentru restul sighetenilor interesaţi de această unitate de învăşţământ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.