Pacient din Strâmtura, cu arsuri grave, trimis la Târgu Mureş

Pacient din Strâmtura, cu arsuri grave, trimis la Târgu Mureş

Un bărbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sighetu Marmaţiei în această dimineaţă. Pacientul prezenta arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului şi din cauza stării grave în care se afla, acesta a fost trimis de urgenţă la Târgu Mureş, în vederea efectuării tratamentului.
În această dimineaţă a fost adus la Spitalul Municipal din Sighet, în cadrul secţiei de Urgenţe, un bărbat din localitatea Strâmtura, care prezenta arsuri grave pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. În urma consultaţiilor, bărbatul, de 46 de ani, a fost trimis la Baia Mare pentru a fi transportat cu elicopterul, de urgenţă, la spitalul din Târgu Mureş.
„ Azi dimineaţă în jurul orei 08:20 am primit un pacient în vârstă de 46 de ani. În urma unui accident cu flacără, din câte ştiu eu i-a luat foc casa, victima a fost trimisă cu serviciul Ambulanţa la Baia Mare la aeroport, de unde va fi preluat de echipajul de elicopter. La plecare din unitatea noastră, victima a fost stabilă hemodinamic, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală, respectiv arsuri de gradul doi şi trei”, ne-a declarat Meda Rednic, medic şef Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
Cauza accidentului, din informaţiile precizate de către medicul de specialitate din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, pare a fi un incendiu care s-a declanşat la domiciliul acestuia. La ora actuală nu se ştie în ce împrejurări s-a produs incendiul.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.